RideElectric LogoRideElectric Logo

Om RideElectric

Grønnere personlig transport - for en grønnere fremtid.
bedste el-løbehjul i test guide af rideelectric

Vores mission

Hos RideElectric drømmer vi om en grønnere fremtid - for os og for de kommende generationer.
Transportsektoren ligger til grunde for 28% af verdens CO2-udledning, hvilket gør det til den største synder af dem alle.
Det er tid til forandring og nytænkning. Benzin og diezel skal byttes ud med miljøvenlige energikilder - blandt andet fra elektricitet. Elektriske køretøjer er i fremgang - især de elektriske løbehjul, el-cyklen og el-biler har vundet land de seneste år.
Vi har testet elektriske køretøjer på vores engelske side ERideHero siden 2018. Vi ønsker nu at slå et slag for at fremme viden og forbrugernes oplevelse i Danmark, som vi har gjort det internationalt.
Vi mener, at fremtiden for elektriske køretøjer står stærkest, hvis forbrugerne har et godt informationsgrundlag for produkterne, de køber, og hvordan de benytter dem sikkert. Derfor er vores mission, at informere forbrugerne på bedst mulig vis ved at fremhæve de bedste produkter på markedet samt bruge vores erfaring til at øge sikkerheden og fremlægge de utallige fordele ved mikromobilitetsprodukter.
kvinde styrtet på elektrisk løbehjul

Vores erfaring

Vi har siden 2018 arbejdet med mikromobilitet på vores engelske side ERideHero. I den tid har vi fulgt markedet nøje og testet mere end 30 forskellige mikromobilitetsprodukter lige fra el-løbehjul og elektriske skateboards til hjelme og andet sikkerhedsudstyr.
De utallige tests og de flere tusinde kilometer vi i alt har tilbagelagt på elektriske køretøjer danner grundlag for vores ekspertise i dette felt.
Med hjælp fra maskinenginører har vi på vores engelske side udarbejdet nogle af markedets mest detaljerede tekniske guides til el-løbehjuls komponenter og elektroniske dele. Vi forstår dermed hvad der fungerer og hvad der ikke gør - helt ned til mindste detalje.
Vi samarbejder til dagligt med nogle af de førende internationale brands indenfor elektriske køretøjer, heriblandt; Apollo Scooters, MiniMotors USA, FluidFreeRide, Voro Motors og Urban Machina.
Ligeledes har vi aktivt fulgt markedet - både nationalt og internationalt - de seneste år, hvilket giver os et stærkt overblik over industriens nuværende og fremtidige situation.
Med andre ord - hos RideElectric er vi eksperter i mikromobilitet. Vi hjælper dig på rette vej med køb og brug af elektriske køretøjer.

Holdet Bag

Rasmus Haxholm
Rasmus Barslund
Redaktør & Produktanmelder
Holdet er i dag én mand stærkt. Rasmus er redaktør og produktanmelder på RideElectric. Han driver sideløbende bl.a. ERideHero som også er et mikromobilitets-medie - dog målrettet et internationalt publikum.
Siden 2018 har han testet mere end 30 elektriske køretøjer i alle afstøbninger, tilbagelagt over 4,000 kilometer på dem og samarbejdet med førende brands i industrien. Han har et ønske om at forbedre forbrugernes oplevelse, så mikromobilitetens fremgang holder ved i fremtiden og ikke dør ud som en trend.